0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

JEDNA RECENZIJA U MORU RECENZIJA

Svi znamo da na svoj najposebniji dan želimo da je sve savršeno tako da se sve mladenke skoro pojedu od stresa da im bude kako su one zamislile još davnih dana kad su bile djevojčice 🥰

Ovim putem bi voljela olakšati budućim mladencima koji planiraju svadbu u Rijeci 😄 sve preporuke za čitav tim koji smo mi imali.

Kao prvo i meni najvažnije, hvala Vjenčanice Biba i mojoj dragoj gospođi Vlasta Milkovic koja je ispunila sve moje želje kad smo tražile idealne vjenčanice za mene. Bez nje nebi bilo isto! Pamtim vas do kraja života!

Hvala dragim curama IBeauty studio by Iva Berisic , Frizerski salon Domino na odlično odrađenom poslu što u subotu, a što u ponedjeljak. Mislim da ni jedna mladenka ne želi da joj se razmaže šminka ili raspadne frizura, a vaše remek djelo je trajalo sve dok nisam otišla pod tuš 🥰

Oni koji žive u Rijeci znaju kako je teško naći na našem području salu gdje stane 150+ osoba. Znali su to i dragi vlasnici Restoran Ljubas koji su baš zbog toga otvorili biser na našem području za sve vrste slavlja. Sala je predivna, raskošna i uređena sa najnovijom opremom i inventarom. Vlasnici Danijela i Slaven su veoma dragi i uljudni te se možete s njima dogovoriti bez problema do najmanje sitnice. Puno hvala i njihovom radniku Goranu koji je isto bio ključan za dogovore oko svega.

Za najluđu noć i provod bili su zaduženi TRIO MARINERO koji je razvalio do sitnih sati. Ako želite odličnu atmosferu, muziku i party nećete fulat. Momci sviraju šta god poželite i dižu sa stolica i one koji su pustili korijenje.

Moram se zahvaliti i Milan Fontana na svirci doma i ispred crkve. Dečki su prva liga! Atmosfera na max 😊

Ono što nas je najviše oduševilo su naša dva Igora.

Igor Ivančić-Photography i Igor Bertok Vib-studio koji su bili zaduženi da naša luda noć bude dokumentirana do kraja života.

Iako smo se bojali pošto se nikad nismo susreli sa tim da smo u centru pozornosti što se tiče snimanja i slikanja ljuuuudi moji mi njih nismo uopće osjetili da su s nama. Od priprema pa do samog kraja vjenčanja. Da nam nisu pokazali materijal mislili bi da ih nije ni bilo 🤣 svaka preporuka, izuzetno profesionalni i brzi. Slike i video su stigli za manje od mj dana i oduševljeni smo. Mogućnost biranja paketa i za foto i za video što nam se jako svidjelo.

Porta Pranzo je bio zaslužan za goste dok su kod nas doma da imaju puno finoga za pojesti i hladnoga pa popiti. Usluga na visokoj razinj.

Isto tako zahvala Slastičarnica Zvončarnica Marinići – Matulji na odličnoj torti koja je plijenila poglede gostiju a poslje i sline 🤣 Vrhunski dogovor, odrađeno sve kako samo zamislili.

Dekoracija sale i buket su mi radile drage ženice iz Cvjetarne Fjok.

Bilo je izazovno naći cvijeće kakvo sam zamislila, ali ispunile su sve do zadnjeg detalja i još dodale svoje ideje koje su se odlično spojile sa mojima 😘

I ne tako manje bitno, veliko Hvala i zlatarni Federiko koji su nam napravili verice po želji u veoma kratkom roku 🥰

Hvala svima što ste nam pomogli ostvarit svoje snove 😊

Podjeli post:

Slični postovi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.