0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Moja priča

Bok, ja sam Antonija.
Ona koja stoji, sjedi, piše, šiva i štika iza brenda Slova Pišu Priču.

Oni koji me znaju, znaju da volim putovati, sanjati i smijati se. Oduvijek sam voljela poklanjati i dobivati poklone za koje znam da se osoba potrudila. Da nije samo poklon bon ili bočica parfema, nešto tek toliko da se pokloni.

Iz tog razloga su nastala Slova Pišu Priču kako bi posebne trenutke pretvorili u naljepše priče, a tebi sačuvali vrijeme i trud koji je potrebno uložiti da bi nastao poseban personaliziran poklon.

Stalno radim na kreiranju novih personaliziranih poklona, a trenutnu ponudu možeš pronaći ovdje.

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.