0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti korištenja odnose se na korištenje web stranice www.slovapisupricu.com i društvenih mreža brenda Slova Pišu Priču (u nastavku tvrtka).

Opći uvjeti

Internet stranica sadrži informacije o proizvodima koje prodaje tvrtka.

Tvrtka ne preuzima odgovornost niti krivnju za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju na internet stranicama, kao ni za točnost objavljenih informacija, odnosno nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica ili njihovih dijelova.

Fotografije i prikazi na ovim stranicama ne moraju nužno biti identični (boje,tekstura i sl.). Ukoliko proizvod značajno odstupa od proizvoda traženih karakteristika, tvrtka će kupca obavijestiti i postupiti prema dogovoru. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda, a dodatne informacije se mogu dobiti putem putem društvenih mreža ili elektronske pošte.

Opći podaci o tvrtki

Naziv obrta: Slova Pišu Priču, obrt za izradu, usluge i trgovinu
Sjedište obrta: Jarnovićeva 17I, Zagreb
Vlasnik obrta: Antonija Drozdek Rujer
OIB obrta: 59717326833
Matični broj obrta: 98455630
Broj obrtnice: 21010150494
e-pošta: slovapisupricu (@) gmail(.)com
mobitel: +385997985320
Transakcijski račun IBAN: HR3824020061140468308 otvoren u Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Uvjeti prodaje

NAPOMENA: Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat s općim uvjetima. Obrada osobnih podataka kao što su ime, prezime, adresa, email adresa i broj telefona ispitanika uvijek će biti u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskim regulativom članice koja je primjenjiva na web stranici slovapisupricu.com. Osobni podaci kupca koristit će se u svrhu izdavanja računa te dostave putem kurirske službe.

Uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na internet stranicama slovapisupricu.com

Prodavatelj proizvoda ponuđenih u internet trgovini je tvrtka (Slova Pišu Priču, obrt za izradu, usluge i trgovinu), a kupac robe je posjetitelj internet stranica koji naruči barem jedan proizvod putem ponuđenih kanala komunikacije. Roba se naručuje putem e-maila, telefona i porukom na službenoj Facebook, Instagram stranici trgovine, Messenger, WhatsApp i Viber kanala.

Narudžbe/dostava

NAPOMENA: Prilikom narudžbe, kupac ispunjava osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, broj mobitela) radi dostave paketa na adresu Kupca. Tvrtka se obvezuje štiti osobne podatke kupaca u skladu sa Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka kupca (osim podataka za koje postoji legitimni interes u svrhu izvršavanja dostave kupljenog proizvoda).

Proizvode iz naše internet trgovine dostavljamo na područje Republike Hrvatske te ostatak svijeta putem Hrvatkse Pošte. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će obično biti dostavljena u roku 5-8 radnih dana. Trošak dostave uključen je u cijenu proizvoda.

Odgovornost za materijalne nedostatke i garancija

U slučaju da kupac primi oštećen odnosno neispravan proizvod potrebno je da u najkraćem mogućem roku obavijesti Tvrtku o oštećenju na navedenu e-mail adresu ili poruku putem društvenih mreža te će proizvod biti zamijenjen o trošku Tvrtke. U materijalne nedostatke ne spadaju karakteristike proizvoda koje se odnose na dizajn, oblik ili boju.

Tvrtka ne odgovara za oštećenja nastala prilikom transporta proizvoda te je kupac dužan pregledati da li na upakiranim paketima postoje tragovi koji bi mogli ukazivati na oštećenje proizvoda.

Rješavanje sporova

Sve sporove ugovorene strane nastojat će riješiti sporazumno i izvansudski, u dobroj vjeri. U suprotnom ugovaraju nadležnost suda prema mjestu prebivališta odnosno sjedišta prodavatelja.

Uvjeti plaćanja

Trenutni mogući oblici plaćanja su:

-Pouzećem

-Virmanskim putem (plaćanje po predračunu)

Povrat / Reklamacije

Kupac ima pravo odustati od narudžbe u bilo kojem trenutku prije primitka paketa sa naručenim proizvodima. Ako od narudžbe želi odustati nakon što je pošiljka predana dostavnoj službi, kupac ima pravo odbiti primitak paketa bez dodatnih troškova.

Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi kupac pošiljku može vratiti, a prodavatelj će mu poslati ispravni proizvod bez dodatnih troškova poštarine.

Reklamaciju na mehanička oštećenja unutar paketa potrebno je prijaviti trgovcu unutar 5 radnih dana od primitka paketa. Naknadne reklamacije na oštećenja ne uvažavamo!

Od prava povrata izuzeti su proizvodi sa vidljivim znakovima korištenja ili ambalažom koja se nakon otvaranja ne može vratiti u prvobitno stanje.

Proizvodi koje kupac vraća prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni uz priloženi račun koji je isporučio prodavatelj. Uz vraćene proizvode, kupac mora priložiti broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat novčanih sredstava.

Proizvodi koji su isporučeni u kompletu, moraju biti vraćeni u kompletu. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom te pošiljke za koje nije potrebno podmiriti dodatne troškove (pismo ili preporuka putem Hrv. pošte).

Ukoliko kupac zaprimi paket, a proizvod je neispravan/oštećen, dužan nas je obavijestiti o problemu unutar 5 radnih dana, te ukoliko želi zamjenu prodavatelj će o svojem trošku napraviti zamjenu. Reklamacije nakon navedenog roka neće biti priznate.

Svi ostali slučajevi rješavaju se u procesu reklamacije, shodno propisima Zakona o zaštiti potrošača i Zakona o obveznim odnosima.

O reklamaciji kupac je dužan prodavatelja obavijestiti porukom e-pošte poslanom na adresu slovapisupricu@gmail.com.

Ukoliko je kupac naručio i dobio proizvod, te ga zbog nezadovoljstva želi vratiti, povrat će biti umanjen za kompletne manipulativne troškove (transport). Također ukoliko je proizvod sa vidljivim tragovima korištenja/oštećenjima, koja nisu istovjetna novom isporučenom artiklu, radi se procjena te vrši dodatno umanjenje povrata.

UPUTE ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Uvjeti korištenja

Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i uvjeti poslovanja, kao i svi važeći primjenjivi Zakoni. Trgovac zadržava pravo promjene ovih pravila i uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Svako ažuriranje te vrste biti će dostupno na navedenoj web stranici.

Elektronička komunikacija

Potencijalni kupac pristupa elektronskoj komunikaciji pri posjeti stranice www.slovapisupricu.com ili pri slanju elektronske pošte. Ovim on pristaje na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke dostupne na web stranici. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije. U slučaju opravdane sumnje na krivi izvor informacija ili sadržaja koji je neophodan za uspostavljanje transparentnog poslovnog odnosa Trgovac zadržava pravo na prekid uspostavljenog odnosa.

Podaci o naručitelju/primatelju

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o naručitelj/primatelju. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema ili nejasnoća molimo da nam se obratite e-mailom na adresu:slovapisupricu@gmail.com.

Izjava o privatnosti

Prodavatelj se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Pravne obavijesti

Stanica web trgovine www.slovapisupricu.com kao i sve informacije, fotografije i materijali prikazani na toj stranici u vlasništvu su tvrtke Slova Pišu Priču, obrt za izradu, usluge i trgovinu, te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima te se ne smiju reproducirati ili koristi bez prethodnog pisanog dopuštenja.

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.