TRIK PITANJA

Dragi mladoženjo, pred tobom je serija delikatnih pitanja koja će ti tvoja buduća supruga zasigurno u budućnosti postaviti. Ovo je pravi test tvoje diplomacije, taktičnosti, ali i tvoje volje da naučiš kako pristupiti osjetljivim temama u vašem braku.
Kako bi uspješno savladao ovaj zadatak, kum je zadužen da zapamtiš odgovore na ova pitanja. Kad pred svim igračima uspješno odgovoriš na sva pitanja možeš nastaviti s igrom.

Evo nekoliko primjera:

"Jesam li se udebljala?" - Ovo je klasična zamka, ali tvoj odgovor bi mogao glasiti: "Izgledaš prekrasno kao i uvijek. Volim te baš takvu kakva jesi."

"Kako izgledam?" - Ovo je prilika da pokažeš koliko cijeniš njen izgled, bez obzira na sve. Tvoj odgovor bi mogao biti: "Izgledaš prekrasno. Uvijek me očaraš svojom ljepotom."

"Primjećuješ li nešto novo na meni?" - Ovo je test tvoje pažnje. Ako ne uočiš promjenu, mogao bi odgovoriti: "Izgledaš izvrsno, ali oprosti mi, ne mogu točno dokučiti što je novo. Možeš li mi pomoći?"

"Znaš li koji je danas datum?" - Ovo je test tvoje svijesti o važnim datumima, kao što su godišnjice ili rođendani. Ako ne znaš, mogao bi iskreno odgovoriti: "Iskreno, nisam siguran. Da li bih trebao obilježiti nešto posebno danas?"

SLOVA PIŠU PRIČU

Copyright © 2022. Slova Pišu Priču