0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

TEST SNAGE

Dragi budući mladoženjo, kao što znaš, brak sa sobom donosi brojne fizičke izazove. Ponekad će se oni manifestirati u obliku preseljenja namještaja, ponekad popravljanja stvari u kući, a ponekad čak i kroz iznenadne fizičke napore koje svakodnevni život donosi. Ovaj zadatak simbolizira te trenutke i izazove tvoju snagu, izdržljivost i odlučnost.

Tvoj zadatak je da napraviš što više sklekova možeš u jednoj minuti. Ovo nije samo test tvoje snage i izdržljivosti, već i tvoje volje. U braku će biti trenutaka kada će se činiti da ne možeš dalje, ali tvoja volja i odlučnost će te pogurati prema naprijed.

Tvoj kum ima važnu ulogu u ovom zadatku - on je zadužen da broji tvoje sklekove. Kada završiš s vremenskim limitom, kum će proglasiti tvoj rezultat. Nakon toga, možeš nastaviti s igrom.

Neka ovaj zadatak posluži kao simboličan podsjetnik na to da brak nije uvijek lagan, ali uz pravi pristup, snagu i odlučnost, možeš biti spreman za sve što on donosi. Sretno!

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.