0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

TEST PAMĆENJA

Dragi budući mladoženjo, brak je više od dijeljenja svakodnevnih trenutaka. To je i putovanje kroz zajedničke uspomene i detalje koji su vas povezali. Da bi se pokazalo koliko cijeniš i pamtiš te trenutke, postavit ćemo ti seriju pitanja o tvojoj budućoj supruzi i vašem zajedničkom životu.

Tvoj zadatak je da odgovoriš na pitanja poput: "Koje je njeno omiljeno jelo?", "Kada ste se prvi put poljubili?", "Koji je bio prvi film koji ste zajedno gledali u kinu?", "Koje je njeno omiljeno cvijeće?", "Koja je njena omiljena pjesma?" i "Koji je bio njen najdraži poklon koji si joj poklonio?". Svako od ovih pitanja testira tvoju sposobnost da se sjetiš važnih detalja o tvojoj supruzi i vašem odnosu.

Kum je zadužen za kontrolu ispravnosti odgovora, stoga je važno da on zna točne odgovore. Nakon što uspješno odgovoriš na sva pitanja, možeš nastaviti s igrom.

Ovaj zadatak je važan podsjetnik da su u braku detalji često ono što čini razliku. Sjećanje na male stvari koje vaš odnos čine posebnim, pomoći će vam da održite bliskost i povezanost. Sretno!

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.