TEST PAMĆENJA

Dragi budući mladoženjo, brak je više od dijeljenja svakodnevnih trenutaka. To je i putovanje kroz zajedničke uspomene i detalje koji su vas povezali. Da bi se pokazalo koliko cijeniš i pamtiš te trenutke, postavit ćemo ti seriju pitanja o tvojoj budućoj supruzi i vašem zajedničkom životu.

Tvoj zadatak je da odgovoriš na pitanja poput: "Koje je njeno omiljeno jelo?", "Kada ste se prvi put poljubili?", "Koji je bio prvi film koji ste zajedno gledali u kinu?", "Koje je njeno omiljeno cvijeće?", "Koja je njena omiljena pjesma?" i "Koji je bio njen najdraži poklon koji si joj poklonio?". Svako od ovih pitanja testira tvoju sposobnost da se sjetiš važnih detalja o tvojoj supruzi i vašem odnosu.

Kum je zadužen za kontrolu ispravnosti odgovora, stoga je važno da on zna točne odgovore. Nakon što uspješno odgovoriš na sva pitanja, možeš nastaviti s igrom.

Ovaj zadatak je važan podsjetnik da su u braku detalji često ono što čini razliku. Sjećanje na male stvari koje vaš odnos čine posebnim, pomoći će vam da održite bliskost i povezanost. Sretno!

SLOVA PIŠU PRIČU

Copyright © 2022. Slova Pišu Priču