0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

TEST KONCENTRACIJE

Dragi budući mladoženjo, svakodnevne obaveze, poput kupovine namirnica, bit će sastavni dio tvog braka. Pripazi, jer u braku, zaboravljanje omiljenog snacka tvoje supruge može biti jednako opasno kao i zaboravljanje godišnjice. Da bi bio spreman za takve izazove, pripremili smo ti zadatak koji će testirati tvoju sposobnost pamćenja i koncentracije.

Tvoj kum će sastaviti popis od deset namirnica. Mogu biti različite stvari, od svježeg povrća i voća, do specifičnih proizvoda koje tvoja supruga voli. On će ti pročitati popis, a tvoj zadatak je da ga zapamtiš.

Nakon što prođe pet minuta, morat ćeš se sjetiti i nabrojati sve namirnice s popisa. Tek kada uspješno nabrojiš sve namirnice, možeš nastaviti s igrom.

Ovaj zadatak nije samo test tvoje sposobnosti pamćenja, već je i simbolički podsjetnik na važnost malih gesti i svakodnevnih obaveza koje donosi brak. Sretno i neka tvoja koncentracija ne zakazuje!

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.