0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

UPUTE ZA POSTAVLJANJE ETIKETE NA BOCU VINA

Etiketa je napravljena za standardnu ravnu bocu vina od 0.75l. Ukoliko ti je potrebna etiketa za drugačiju bocu slobodno nam javi željene dimenzije.

Skini trenutnu etiketu na vinu tako što ćeš namočiti etiketu u vodu sobne temperature sa malo sode bikarbone te ostaviti da odstoji 30 minuta. Nakon toga etiketa bi se trebala jednostavno maknuti. Ako se još na djelovima teško skida možeš se poslužiti spužvicom ili mrežicom za pranje suđa. Potrebno je odstraniti sve dijelove stare etikete.

Postavi bocu na površinu sa koje neće moći pasti i razbiti se te ju dobro pobriši kako bi bila suha prije ljepljenja nove etikete.

Odlijepi novu etiketu te ju držeći sa obje ruke sa svake strane zalijepi lagano na bocu počevši od sredine prema van. Ako ostanu mjehurići zraka možeš ih istusnuti stiskajući ih prstima prema rubu etikete.

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.