0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Gaćice s Natpisom

22,50 

Poseban personaliziran poklon za djevojačku i buduću mladenku

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do petka, 19/07/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Svake godine u Hrvatskoj se sklopi oko 20.000 brakova. Isto toliko djevojaka prolazi kroz odgovornu, ali i iznimno zahtjevnu ulogu vjenčane kume.

Jedna od važnijih odgovornosti vjenčane kume je i odabir poklona za buduću mladenku na djevojačkoj zabavi s kojim će mladenka biti zadovoljna (nadamo se i oduševljena, o tome malo niže).

Osim nekih klasičnih poklona, tvoja mladenka definitivno zaslužuje i nešto sexy, originalno i posebno, nešto što će joj ostati kao trajna uspomena sa super zabavne djevojačke zabave, a i sa čime će moći iznenaditi svog dragog.

Zato, pokloni joj personalizirane gaćice sa budućim prezimenom ili nekim drugim, njoj posebnim natpisom

Natpis na personaliziranim gaćicama je izvezen što znači da će trajati koliko i same gaćice koje će se prije poderati nego što će se uništiti natpis. 😀

Gaćice su jako udobne pa će mlada ukoliko ih odluči nositi na vjenčanju moći bez problema cijele noći bez žuljanja.

Izaberi između 3 modela i 4 boja gaćica te 12 boja konca. Sa ovim izborom i međusobnim kombinacijama sigurno ćeš moći odabrati onu koja će se najviše svidjeti mladenki.

Dogovor oko izbora gaćica i natpisa je jednostavan i brz. Znamo da organiziranje djevojačke zahtjeva tvoju punu pozornost i vrijeme pa ga nećemo trošiti uzalud. 😀

Gaćice dolaze zapakirane u lijepu kutijicu, spremne za darivanje. Ne moraš se još valjda uz sve obveze i zamarati sa zamotavanjem poklona. 😀

Gaćice će biti brzo izrađene i dostavljene na tvoju adresu. Pitaš se koliko brzo? Nadamo se da ćemo i tebe iznenaditi sa brzinom kao što smo iznenadili i Josipu 😀

Pogledaj naš Instagram ili Facebook profil za kombinacijom modela i boja koja ti se najviše sviđa ili nam se javi da ti pomognemo odabrati tvoju idealnu kombinaciju.

I još nešto, gaćice uživo izgledaju još bolje nego na slici, ako ne vjeruješ vjeruj Loreni. 🥰

Što čekaš, naruči odmah! Oduševi svoju najbolju prijateljicu posebnim poklonom (kao što je Mila svoju) koji će ostati trajna uspomena na super zabavu i naravno super kumu. 🥰

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.