0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Poklon Paket za Mladu

48,00 64,00 

Tražiš poklon za buduću mladu s kojim će mlada biti oduševljena? Poklon koji će joj ostati kao trajna uspomena, a djevojačka zabava biti totalni uspjeh? Osim običnih poklona, tvoja mladenka zaslužuje i nešto sexy, originalno i posebno!

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 27/06/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

I zato pokloni joj personalizirani poklon paket.

U paket za mladenku moguće je kombinirati ove proizvode:

Personalizirane gaćice možeš birati između 3 modela i 4 boje te 12 boja konca za natpis po želji. Više detalja o personaliziranim gaćicama provjeri ovdje.

Svilena maska dolazi u bijeloj, roza i crnoj boji te na nju dolazi termalni tisak po želji u crvenoj, roza, zlatnoj, plavoj i srebrnoj boji.

Vješalica za vjenčanje je napravljena od kvalitetnog drveta, a moguće je odabrati bijelu, crnu ili boju drveta. Više detalja o vješalicama s natpisom provjeri ovdje.

Pljoska je napravljena od nehrđajučeg čelika te je moguće birati između roze i bijele boje, a na nju se stavlja termalni tisak inicijala po želji.

Knjiga o mladoj dolazi u rozoj boji, a sastoji se od 30 stranica, svaka stranica je jedno slovo i bezbroj mogućnosti da napišeš što ti predstavlja to slovo o mladenki. Naslovnicu knjige možeš personalizirati.

Lenta s natpisom idealan je dodatak za svaku djevojačku zabavu. Natpis na lenti moguće je odabrati po želji, a može biti u srebrnoj, zlatnoj, crvenoj, plavoj i roza boji. Ako želiš drugačije i zabavne natpise, svakako nam se javi, imamo odlične prijedloge, a više informacija o lentama možeš pronaći ovdje. 😀

Podvezica je bijele boje sa izborom raznih boja mašnice. Odličan dodatak za upotpuniti nešto plavo. 😀

Door hanger će upotpuniti cijeli paket i biti cool detalj u vjenčanom foto albumu.

Paket za mladu dolazi u lijepoj kutiji je odmah spremna za darivanje.

Prilikom kupovine odaberi jednu od ponuđenih kombinacija paketa te napiši za svaki proizvod željenu personalizaciju u za to predviđeno polje. Ukoliko želiš naručiti paket sa kombinacijom proizvoda koji nije ponuđen, svakako nam se javi pa ćemo kreirati novi paket samo za tebe.

Razveselili smo mnoge mladenke i kume te učinili njihov dan vjenčanja još posebnijim, a nadamo se da ćemo oduševiti i tebe:

I zato što čekaš, naruči svoj paket odmah!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.