0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Ogrtač s Natpisom

28,00 

Ovaj profinjeni ogrtač je dizajniran za udobnost i eleganciju, idealan za mladenku, kumu i team bride dok se pripremaju za veliki dan.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 27/06/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Napravljen od nježnog, prozračnog satena, ovaj ogrtač je ne samo ugodan za nošenje, već i fotogeničan, savršen za stvaranje prekrasnih pripremnih fotografija koje će postati trajna uspomena. Na leđima, personaliziran natpis dodaje osobni i sofisticirani detalj, čineći ovaj ogrtač neodoljivim dodatkom koji će upotpuniti jutarnje trenutke uzbuđenja i iščekivanja na dan vjenčanja.

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.