0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Poklon Paket za Kumu

37,00 71,00 

Razveseli svoju kumu i zahvali joj se za kumstvo

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 27/06/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Sad je red na tebi da postaviš veliko pitanje. Iako tvoja najbolja prijateljica možda već zna od malih nogu da će biti tvoja vjenčana kuma, došao je trenutak da ju "zaprosiš". 😀

Iz tog razloga smo kreirali poklon paket za tvoju buduću kumu s kojim ćeš zasigurno razveseliti svoju prijateljicu, a vaš poseban trenutak učiniti trajnom uspomenom.

Paket za kumu sastoji se od pomno biranih detalja i sitnica koje će uljepšati razdbolje pred vama.

Paket za kumu možeš pokloniti i kao zahvalu za kumstvo.

U paket za kumu moguće je kombinirati ove proizvode:

Pljoska je napravljena od nehrđajučeg čelika te je moguće birati između roze i bijele boje, a na nju se stavlja termalni tisak inicijala po želji.

Knjiga o kumi dolazi u sivoj boji, a sastoji se od 30 stranica, svaka stranica je jedno slovo i bezbroj mogućnosti da napišeš što ti predstavlja to slovo o kumi. Naslovnicu knjige možeš personalizirati.

Svilena maska dolazi u bijeloj, roza i crnoj boji te na nju dolazi termalni tisak po želji u crvenoj, roza, zlatnoj, plavoj i srebrnoj boji.

Personalizirana strugalica za kumstvo i prošnju najbolje prijateljice. 😀

Paket za kumu dolazi u lijepoj kutijici ukrašenoj mašnom te je odmah spremna za darivanje.

Prilikom kupovine odaberi jednu od ponuđenih kombinacija paketa te napiši za svaki proizvod željenu personalizaciju u za to predviđeno polje. Ukoliko želiš naručiti paket sa kombinacijom proizvoda koji nije ponuđen, svakako nam se javi pa ćemo kreirati novi paket samo za tebe.

Razveselili smo mnoge mladenke i kume te učinili njihov dan vjenčanja još posebnijim, a nadamo se da ćemo oduševiti i tebe:

I zato što čekaš, naruči svoj paket za kumu odmah!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.