0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Čarape s Natpisom – Ženske

9,50 

Za mladenku i kumu koje pažnju posvećuju svakom detalju, ove čarape s natpisom bit će šarmantan dodatak vjenčanom izgledu i veseli detalj za fotografiranje.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do petka, 19/07/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Čarape su izrađene od mekog pamuka, pružajući idealnu kombinaciju stila i komfora. Dizajnirane su da pristaju svakoj veličini i napravljene su tako da osiguraju zabavu i ples tijekom cijele noći, osjećajući se udobno i bezbrižno, bez rizika od žuljeva.

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.