0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Igra za vjenčanje

20,00 

Mladencima garantira odličnu zabavu i trajnu uspomenu, a gostima osim zabave i boljeg upoznavanja mladenca, nešto o čemu će moći pričati i nakon svadbe koju će zasigurno imati po čemu pamtiti.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 27/06/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Rijetko koje vjenčanje će proći bez bacanja buketa i podvezice, bilo ono tradicionalno ili moderno. 

Klasični običaji na vjenčanju zabaviti će mladence i goste, ali teško da će ostati u nekom posebnom sjećanju jer su viđeni već puno puta tako da će gostima biti još jedno vjenčanje u nizu.

Ali ako želiš u svoje vjenčanje ubaciti dodatnog sadržaja, nešto novo na što ni mladenci ni gosti nisu navikli, nešto što će zasigurno zabaviti i nasmijati mladence, ali i goste, predstavljamo ti našu igru za mladence!

Mladencima garantira odličnu zabavu i trajnu uspomenu, a gostima osim zabave i boljeg upoznavanja mladenca, nešto o čemu će moći pričati i nakon svadbe koju će zasigurno imati po čemu pamtiti.

Poklon igra za vjenčanje primjer

Igra se sastoji od

  • 40 kartica sa općenitim pitanjima o mladencima

  • 10 kartica sa osobnim pitanjima o mladoj

  • 10 kartica sa osobnim pitanjima o mladoženji

  • 2 štapića sa usnama

  • 2 štapića sa brkovima

  • pravila igre

Kako igrati?

POČETAK IGRE
Mlada i mladoženja dobivaju rekvizite za igru, svatko jedne brkove i jedne usne te sjedaju na stolice okrenuti međusobno leđima kako ne bi vidjeli tko će kako odgovarati na pitanja.

OPĆENITA PITANJA
Kumovi čitaju općenita pitanja mladencima (mogu izabrati nekoliko ili sva).

Mladenci na općenita pitanja odgovaraju podizanjem rekvizita na način da usne predstavljaju mladu, a brkovi mladoženju. Na primjer, na pitanje "Tko bolje kuha?" ako mlada misli da ona bolje kuha podići će u zrak usne, a ako misli da mladoženja bolje kuha podići će brkove. Ako mladoženja smatra da on bolje kuha podići će brkove, a ako smatra da mlada bolje kuha podići će u zrak usne.

Nakon što mladenci podizanjem rekvizita odgovore na pitanje, kumovi zaokružuju na kartici brkove i/ili usne ovisno o odgovoru mladenaca.

OSOBNA PITANJA
Kumovi postavljaju pitanja mladoženji koliko poznaje mladu.
Kumovi postavljaju pitanja mladoj koliko poznaje mladoženju.
Nakon što mladenci odgovore na osobna pitanja, kumovi zapisuju odgovore na predviđenu crtu ispod pitanja.

Zabavna Igra za vjenčanje

Nakon što igra završi, ostaje mladencima na poklon sa svim njihovim odgovorima kao trajna uspomena.

Igra za vjenčanje je zapakirana u lijepu kutijicu te je odmah spremna za darivanje. Znamo da nemaš još vremena i za zamotavanje poklona. 😉

Personalizirati možeš imena mladenaca te datum vjenčanja kako bi poklon bio još originalniji i posebniji.

Tvoja igra bit će brzo izrađena i dostavljena jer vjenčanje ne smije čekati, a sigurni smo da ćemo i tebe oduševiti brzinom i kvalitetom kao što smo Zrinku, Lindu i Andreu:

I zato što čekaš, neka i tvoje vjenčanje bude još zabavnije! Naruči svoju igru!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.