0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Svadbeni Rupčić

20,00 

Poseban dar za roditelje

Nema na zalihi

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do srijede, 29/05/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Vjenčanje je poseban dan svake mladenke. Dan prepun emocija i sretnih trenutaka koji će zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

Osim za mladenku i mladoženju, roditelji mladenaca su također posebno emotivni na taj velik dan te će zasigurno pustiti i pokoju suzu radosnicu kad ugledaju svoje dijete kako stupa u brak. 

Srećom, taj poseban trenutak za svoje roditelje možeš učiniti još posebnijim sa personaliziranim rupčićem!

Rupčićem na kojem će biti izvezena tvoja poruka roditeljima u znak zahvale za sve što su napravili za tebe i u znak sjećanja na tvoj veliki dan.

Takav rupčić će zasigurno izazvati još više lijepih emocija kod roditelja te dan vjenčanja učiniti i za njih još posebnijim.

Rupčić je izrađen od 100% pamuka i dolazi u varijanti prekrasne čipke, a personalizirana poruka je vezena - posebnija, odlične kvalitete i neuništiva.

Javi nam tekst koji želiš, a ukoliko trenutno nemaš inspiraciju za pronaći riječi kojima bi voljela izraziti koliko ti roditelji znače, mi ćemo ti pomoći.

Pronađi jednu od brojnih poruka za roditelje koja ti se sviđa u galeriji:

Možeš birati između 12 boja konca s kojim ćemo izvesti poruku koju želiš posvetiti svojim roditeljima, tako da ćeš zasigurno naći onu koja će odgovarati temi tvog vjenčanja ili omiljenu boju tvojih roditelja.

Rupčić će biti brzo izrađen i dostavljen na tvoju adresu, a dolazi zapakiran u lijepu kutijicu, spreman za darivanje. Znamo da uz organizaciju vjenčanja nemaš vremena misliti i na pakiranje poklona 😀

Razveselili smo mnoge mladence i njihove roditelje te učinili njihov dan vjenčanja još posebnijim, a nadamo se da ćemo oduševiti i tebe:

Što još čekaš? Naruči i pokloni personalizirani rupčić svojim roditeljima, zahvali se za sve što su napravili za tebe, te neka se osjećaju još posebnije što imaju tako pažljivu kći!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.