0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Poklon Paket za Mladoženju

33,00 76,00 

Idealan poklon posebnom muškarcu na velik dan

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do petka, 19/07/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Iznenadi svog muškarca personaliziranim poklonom koji ima sve one sitne, ali bitne detalje o kojima on ni ne razmišlja, a koje će mu pomoći da bude spreman za najvažniji dan. Ne samo da bude spreman, već da bude tip top. 😀

U Paket za mladoženju moguće je kombinirati ove proizvode:

Bokserice su pamučne te dolaze u crnoj boji sa izvezenim natpisom "THE GROOM".

Pljoska je napravljena od nehrđajučeg čelika s mat crnim premazom, a na nju se stavlja termalni tisak inicijala po želji.

Čarape su izrađene od pamuka te ih je moguće odabrati u crnoj, tamno plavoj i sivoj boji boji, a boja natpisa je bijele boje. Veličine za odabir su 39-43 i 43-46.

Upaljač je izrađen od nehrđajučeg čelika, a dolazi u crnoj boji te je moguće odabrati inicijale po izboru.

Vješalica s natpisom dolazi u crnoj, bijeloj ili boji drveta, a natpis u zlatnoj, srebrnoj, bijeloj ili crnoj boji.

Paket za mladoženju dolazi u lijepoj kutijici ukrašenoj mašnom te je odmah spremna za darivanje.

Tvoj paket za mladoženju će biti brzo izrađen i dostavljen na tvoju adresu. Prilikom kupovine odaberi jednu od ponuđenih kombinacija paketa te napiši za svaki proizvod željenu personalizaciju u za to predviđeno polje. Ukoliko želiš naručiti paket sa kombinacijom proizvoda koji nije ponuđen, svakako nam se javi pa ćemo kreirati novi paket samo za tebe.

Razveselili smo mnoge kumove i mladence te učinili njihov dan vjenčanja još posebnijim, a nadamo se da ćemo oduševiti i tebe:

Naruči svoj paket za mladoženju!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.