0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Poklon Paket za Kuma

35,00 48,00 

Razveseli svog kuma i pitaj ga ili se zahvali za kumstvo

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do petka, 03/05/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

"Kumovi su obitelj koju sami biramo". Trenutak kad najbolji prijatelj postaje dio obitelji svakako je poseban, kako za budućeg mladoženju, tako i za njegovog kuma. Stoga smo kreirali pakete sa personaliziranim detaljima s kojima će se tvoj kum zasigurno osjećati posebno što će biti pokraj tebe na tvoj velik dan. 

U Paket za kuma moguće je kombinirati ove proizvode:

Pljoska je napravljena od nehrđajučeg čelika s mat crnim premazom, a na nju se stavlja termalni tisak inicijala po želji.

Čarape su izrađene od pamuka te ih je moguće odabrati u crnoj, tamno plavoj i sivoj boji boji, a boja natpisa je bijele boje. Veličine za odabir su 39-42 i 43-46.

Upaljač je izrađen od nehrđajučeg čelika, a dolazi u crnoj boji te je moguće odabrati inicijale po izboru.

Strugalicu je moguće napraviti kao zahvalu za kumstvo (Hvala ti što si moj kum) ili kao pitanje za kumstvo (Hoćeš li biti moj kum?), a moguće je personalizirati ime kuma na strugalici.

Vješalica s natpisom dolazi u crnoj, bijeloj ili boji drveta, a natpis u zlatnoj, srebrnoj, bijeloj ili crnoj boji.

Paket za kuma dolazi u lijepoj kutiji te je odmah spremna za darivanje.

Tvoj paket za kuma će biti brzo izrađen i dostavljen na tvoju adresu.

Prilikom kupovine odaberi jednu od ponuđenih kombinacija paketa te napiši za svaki proizvod željenu personalizaciju u za to predviđeno polje. Ukoliko želiš naručiti paket sa kombinacijom proizvoda koji nije ponuđen, svakako nam se javi pa ćemo kreirati novi paket samo za tebe.

Razveselili smo mnoge kumove i mladence te učinili njihov dan vjenčanja još posebnijim, a nadamo se da ćemo oduševiti i tebe:

Naruči svoj paket za kuma!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.