0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Strugalice

8,00 14,00 

Napravi darivanje još uzbudljivijim. Ukoliko želiš potpuno personaliziranu strugalicu koje nema na popisu niže, možeš ju naručiti ovdje.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do petka, 24/05/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Sigurno si barem jednom u životu kupila strugalicu lutrije. I sigurno se još i danas sjećaš trenutka struganja i uzbuđenja koje ti je strugalica ostavila u sjećanju dok si otkrivala što se krije ispod strugalice. 

Taj osjećaj sreće i uzbuđenja ćeš zasigurno izmamiti i svojoj dragoj osobi ako pokloniš našu personaliziranu strgulicu.

U ponudi imamo nekoliko vrsta strugalica ovisno o prigodi, a možeš odabrati strugalicu sa personalizacijom ili bez. U nastavku pogledaj galeriju svih strugalica koje nudimo, a ukoliko želiš nešto potpuno novo ili izmjeniti samo sitnicu, nema problema slobodno nam javi što želiš ovdje.

STRUGALICE BEZ PERSONALIZACIJE

STRUGALICE SA PERSONALIZACIJOM

Naša strugalica biti će originalan poklon za Valetinovo, godišnjicu, rođendan, krstitke, Božić...

Ili će biti super način da pitaš frenda/frendicu za kumstvo, ili da se zahvališ za kumstvo (ako si ga već prije pitao/la)

A super će izgledati i ako se uokviri:

Strugalica postat ćeš baka

Uz strugalicu možeš kupiti i okvir, a možeš odabrati zlatnu i bijelu boju:

Strugalica je dimenzija 10x15cm, čisto da znaš ako ćeš tražiti okvir 😀 Dolazi u lijepoj kuverti sa mašnom!

Strugalica će brzo stići na tvoju adresu, a tvoja draga osoba će zasigurno biti oduševljena. Nije da se hvalimo, tako kažu naši kupci 😉

Ako želiš darivanje učiniti još uzbudljivijim i pokloniti nešto cool, naruči odmah!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.