0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Srcopol

22,00 

Srcopol je prva društvena igra kreirana posebno za parove, a potiče bliskost i komunikaciju između partnera te donosi puno smijeha i nezaboravnih trenutaka.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do srijede, 17/07/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Srcopol je prva društvena igra kreirana posebno za parove, a potiče bliskost i komunikaciju između partnera te donosi puno smijeha i nezaboravnih trenutaka.

Prolazeći kroz niz zabavnih polja igrači odgovaraju na škakljiva pitanja, izvode izazove, piju piće ili izvlače kartice ISTINA/IZAZOV.

Tu su i 4 polja sa QR kodom iza kojeg se kriju dodatni izazovi.

Bilo da ste tek na početku veze ili ne Srcopol će vam omogućiti sate i sate zabave.

Srcopol je praktično izdanje pakirano u maloj kutiji tako da ga možete ponijeti uvijek sa sobom, bio to kraći ili duži put.

Dimenzije kutije su 15cm x 15cm x 3cm.
Dimenzije raširene ploče su 28cm x 28cm.

SADRŽAJ IGRE
Ploča za igru
2 figurice
25 kartica ISTINA
25 kartica IZAZOV
Kockica
Pravila igre

O Srcopolu su pisali

Srcopol će biti originalan poklon za Valetinovo, godišnjicu ili rođendan.❤️‍🔥

Srcopol će brzo stići na tvoju adresu, a tvoj partner/ica će biti oduševljen. Nije da se hvalimo, tako kažu naši kupci 😉

Srcopol - društvena igra za parove

Srcopol je diskretno zapakiran u kutiju tako da ga može preuzeti i susjed ako nisi doma, bez da saznaju što je unutra 😉

Zato, ako želiš unjeti više zabave u svoju ljubavnu vezu i pokloniti nešto ne klasično, a opet nešto u čemu ćete oboje uživati javi se i naruči odmah.

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.