0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Akcija!

Escape Room u Kutiji – Propušten Let

Original price was: 25,00 €.Current price is: 19,90 €.

Pretvori svoj dnevni boravak u escape room kroz ovu uzbudljivu igru rješavajući zanimljive zagonetke. Idealno za večeri pune zabave s prijateljima, obitelji ili partnerom.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do srijede, 17/07/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Uzbuđenje, smijeh i druženje – sve iz udobnosti tvog doma!

Zamisli večer ispunjenu izazovima i zabavom
U svijetu koji nikada ne staje, "Escape Room u Kutiji" donosi uzbuđenje misterija i izazova pravo u tvoj dnevni boravak. Ovo nije samo igra, to je savršen bijeg iz svakodnevice i prilika da pretvoriš običnu večer u jedinstveno iskustvo.

Izazovi koji Potiču na Razmišljanje
"Escape Room u Kutiji" nudi seriju intrigantnih zagonetki koje potiču timski rad i komunikaciju. Svaki izazov je prilika da zajedno rješavate probleme i, prije svega, sjajno se zabavite. Zahvaljujući pažljivo osmišljenim izazovima ova igra je idealna za sve, od obiteljskih večeri, prijateljskih druženja pa do romantičnih spojeva.

Savršen Poklon za Svaku Prigodu
"Escape Room u Kutiji" predstavlja puno više od obične zabave. Savršen kao dar za rođendane, praznike ili jednostavno kao nezaboravno iznenađenje za one koje volite, ova igra donosi uzbudljive zagonetke i neponovljivo iskustvo.

Za Svaku Priliku i Svako Društvo

  • Parovi: Idealno za Valentinovo, romantične večeri, godišnjice ili kao novi način druženja.

  • Prijatelji: Savršeno za druženja, rođendane i tematske večeri.

  • Obitelji: Potiče suradnju i kreativnost čineći obiteljsko vrijeme kvalitetnijim i zabavnijim.

  • Team Building: Ojačava timski duh i međuljudske veze u poslovnom okruženju.

Stvaranje Nezaboravnih Uspomena
Kroz ovu igru ne samo da ćete se zabaviti, već ćete stvoriti uspomene koje će se dugo pamtiti. Uzmite pauzu od gledanja u ekran i uživajte u pravoj zabavi s obitelji i prijateljima.

Provjeri što o Escape Roomu u Kutiji piše Index.hr

Odigrali su naš Escape Room u Kutiji te im se svidio pa ga preporučuju i tebi!

Upute za Igranje
Vaš zadatak je surađivati kako bi zajednički riješili niz mozgalica i uspjeli se probiti do online trezora zaštićenog šifrom. Pripremite se za kreativno razmišljanje "izvan kutije". Uz sadržaj ove kutije, neophodan vam je pametni telefon i pristup internetu kako biste uspješno dovršili ovu avanturu.

  • Pred vama je 7 zagonetki, čija rješenja zajedno formiraju šifru

  • Tu šifru upotrijebite na webu za otvaranje trezora i dovršetak igre

  • Igra je namijenjena za 1 do 8 igrača

  • Prosječno trajanje igre je između 60 i 90 minuta

  • Preporučena dob za igrače je 14 godina i više

Radnja Igre
U priči o obmani i korupciji, Ana M. bila je prisiljena sakriti se i u tajnosti postaviti poruku u online trezor. Za sobom je ostavila niz tragova koji vode do šifre sastavljene od 7 dijelova... Tko je spreman za izazov?

Personalizacija
Igru možete personalizirati tako što ćete u naš online trezor učitati vlastitu tajnu poruku, koja će biti otkrivena tek kada se šifra riješi. Personaliziranu poruku možete unjeti prije stavljanja proizvoda u košaricu. Ukoliko ne želite unjeti personaliziranu poruku, nakon rješavanja igre prikazati će se standardna poruka.

Valentinovo se približava, a Escape Room u Kutiji će zasigurno biti originalan poklon za tvog partnera.❤️‍🔥

Dostava brzo stiže, a tvoj partner/ica će biti oduševljen igrom. Nije da se hvalimo, tako kažu naši kupci 😉

Naručite svoj Escape Room u Kutiji danas i započni nezaboravnu avanturu!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.