0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Sexy Kuponi

20,00 

Idealan začin za svaku vezu.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 23/05/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

"I živjeli su sretno do kraja života" - rečenica s kojom završava većina ljubavnih bajki. Još uvijek nismo uspjeli otkriti zašto su neke ljubavi vječne, a zašto neke druge nestanu jednako brzo kao što nastanu.

Rad na trajnoj ljubavnoj vezi očito nije lak. Ubrzan tempo života pun obaveza često nam ne dozvoljava da se više posvetimo jedno drugome.

Srećom, malim sitnicama pažnje možemo to promijeniti.

Jesi li čula od frendice da je napravila za svog dragog kupone na koje je napisala sexy i romantične aktivnosti koje može iskoristiti do nekog roka? Čini ti se kao super ideja? Ali jednostavno nemaš vremena ili ti se čini komplicirano za izradu, a da ispadnu kako treba?

Srećom, imamo super stvar za tebe! Set od 35 kupona sa romantičnim i sexy aktivnostima s kojima ćeš zasigurno razveseliti svog muškarca. Plus, ovo nisu obični kuponi sa sexy idejama, već svaki kupon ima i dodatne opcije koje će vam omogućiti još više zabave, smijeha i romantike.

Ako iskoristite jedan kupon tjedno, poklon će trajati 245 dana!

Kuponi su izrađeni od tvrdog kvalitetnog papira te lijepo zapakirani što znači da su spremni za darivanje. Nećeš valjda tražiti još papir za zamotavanje i googlati kako savršeno zamotati poklon? 😀

Kuponi su kreirani za oba partnera, neutralni su tako da se mogu pokloniti i muškarcu i ženi.

Ubacili smo i kupon za personalizaciju, na kojem možeš napisati tko je sretnik ili sretnica koja dobiva kupone (neka se osjeća još posebnije) te obavezno i datum do kada se kuponi mogu iskoristiti - neograničeno je isto ok. 😀

A tu je i bonus kupon za one koji žele više (napiši svoju sexy ideju) 😀

Provjeri kako izgledaju neki od kupona:

Kuponi će biti originalan poklon za Božić, Valetinovo, godišnjicu ili rođendan. Ili ti jednostavno ne treba izlika za malo dodatnih sexy aktvnosti? ❤️‍🔥

Kuponi će brzo stići na tvoju adresu, a tvoj partner će biti oduševljen. Nije da se hvalimo, tako kažu naši kupci 😉

Kuponi su diskretno zapakirani tako da ih mogu preuzeti i susjedi ako nisi doma, bez da saznaju što je unutra 😉

Zato, ako želiš začiniti svoju ljubavnu vezu i pokloniti nešto ne klasično, a opet nešto u čemu ćete oboje uživati naruči odmah!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.