0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Ljubavne Kartice

22,00 

Personaliziran poklon za stvaranje posebnih trenutaka i uspomena

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 23/05/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Tražiš poklon za voljenu osobu? Ne znaš što kupiti ili jednostavno ne želiš opet pokloniti parfem ili novčanik?

Što kažeš na poklon koji traje cijelu godinu? Poklon koji će vas oboje staviti u aktivne uloge? Uloge s kojima će te stvoriti hrpu novih trenutaka i uspomena kojih će te se rado prisjećati.

Pokloni personalizirane ljubavne kartice.

Pitaš se što su to ljubavne kartice? To je set kartica sa 52 zabavne, pustolovne i romantične aktivnosti. Jedna za svaki tjedan u godini.

Svaki tjedan (ili kako vam odgovara) izvucite jednu karticu i bacite se u novu avanturu.

Ideje na karticama su kreativne te će vas motivirati na aktivnosti kojih se sami možda nikad ne bi sjetili napraviti zajedno.

Na primjer, ponovite svoj prvi spoj. Prisjetite se kako je izgledao vaš prvi izlazak te ga probajte rekreirati. Zabava je zagarantirana.

Ili na primjer, sjednite u auto i vozite samo lijevo dok ne nađete nešto zanimljivo za istražiti. Tko zna što vas čeka iza sljedećeg zavoja.

Provjeri kako izgledaju izdvojene kartice:

Ukoliko želiš rezervirati vrijeme za više zajedničkog druženja i međusobne komunikacije, upravo to će ti i ljubavne kartice pomoći ostvariti.

Poleđina kartica je ostavljena prazna kako bi na nju mogli napisati kada ste ju iskoristili te neku zgodu ili nezgodu (kojih će zasigurno biti) kojih će te se rado htjeti prisjećati.

Ljubavne kartice dolaze u ekskluzivnoj kutiji, a ubacili smo i karticu na kojoj možeš personalizirati imena, datum ili posebnu poruku kako bi poklon bio još originalniji i posebniji.

Ljubavne kartice za parove - poklon za dečka ili curu

Ljubavne kartice su lijepo zapakirane te su odmah spremne za poklanjanje. Znamo da zaljubljeni nemaju vremena i za zamotavanje poklona. 😉

Ljubavne kartice za parove - poklon pakiranje

Tvoje ljubavne kartice bit će brzo izrađene i dostavljene. Ljubav ne smije čekati, a sigurni smo da ćemo i tebe oduševiti kao što smo Miju, Elviru i Moniku:

Kako kaže još jedan naš kupac: "Čokolada se pojede, parfem potroši, ali uspomene ostaju". 

Zato požuri i naruči personalizirane ljubavne kartice i iznenadi svoju najdražu osobu te krenite u otkrivanje novih pustolovina zajedno!

Česta Pitanja

Potraži odgovore na najčešća pitanja oko kupovine

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.