0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Maska za Spavanje

9,50 

Ova maska za spavanje je kao stvorena za buduću mladenku i kumu, nudeći ne samo miran san već i elegantan detalj za prvu bračnu noć ili kao dodatak zahvale za kumstvo.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 27/06/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Maska je mekana te izrađena od satena. Ugodna i udobna na licu osigurava tamu, omogućujući odmor prije i nakon velikog dana. Masku možeš personalizirati sa natpisom po želji, bilo da je to “Mrs”,  mladenkino ili kumino ime. Ova maska nije samo poklon; to je detalj za novi početak, sitnica koja će se čuvati kao uspomena na dan vjenčanja.

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.