0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Doorhanger

8,00 

Ovi doorhangeri bit će šarmantan dodatak velikom danu, sigurno će izmamiti pokoji osmijeh te biti poseban detalj na fotografijama mladenaca.

Nema na zalihi

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do petka, 19/07/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Doorhangeri su obostrano tiskani, jedna strana na hrvatskom, a druga na engleskom jeziku. Plastificirani su što ih čini dugotrajnim i otprnim na korištenje. Kupuju se u paketu od 3 komada.

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.