0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Papuče s Natpisom

8,00 

Ove papuče su savršen poklon za buduću mladenku ili kumu, a bit će prekrasna uspomena na poseban dan.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 27/06/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Papuče su meke i udobne, savršene za opuštanje tijekom priprema za vjenčanje. Izrađene od kvalitetnih materijala, pružaju udobnost za noge, te su idealan dodatak fotkanje prilikom spremanja. Na svakoj papuči elegantno je ispisan željeni natpis, čineći ih ne samo praktičnim, već i osobnim dodatkom koji će biti sa mladenkom i kumom od jutra pa sve do trenutka kada se obuju vjenčane cipele.

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.