0,00  0
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

Zahvalnica – Mašnice

4,65 

Ovi privjesci u obliku mašnice su savršen način da mladenka kaže ‘hvala’ svojim najdražim prijateljicama.

Dostupno za narudžbu
Kod tebe stiže do četvrtka, 27/06/2024.
Ako ti treba ranije, javi nam.
Dostavlja GLS/Overseas za 4,5€

Svaki je privjesak ručno izrađen s ljubavlju i pažnjom, a moguće je odabrati boju mašnica te inicijale za svaku prijateljicu odnosno mašnicu. Personalizirani privjesak će postati osoban poklon koji znači mnogo više od samog zahvaljivanja – bit će mali podsjetnik na nezaboravne trenutke provedene zajedno.

Slični Proizvodi

Imaš neispravan ID?

Ukoliko je vaša igra personalizirana (prilikom kupovine) u vašem paketu ste dobili personalizirani ID. Pažljivo provjerite unosite li ID ispravno. Obratite pažnju na uobičajene pogreške kao što su zamjena broja 0 sa slovom O ili broja 1 sa slovom I, i obrnuto.

Postoji mogućnost da je vaša poruka istekla – čuvamo ih ograničen broj igranja. Ukoliko smatrate da je to razlog, možete i dalje riješiti zagonetke i otvoriti sef koristeći odgovarajući ID kod naveden ispod. Umjesto personalizirane poruke koja je prvotno bila namijenjena vama, otkrit će se općenita poruka.

ID za igru Propušteni let : 130519EZ

Ako i dalje imate problema s pristupanjem poruci i javljaju vam se greške, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na slovapisupricu@gmail.com. Obratit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.